Talonmies kiinteistöllesi Eurassa ja lähikunnissa

Jos mietit, onko nykyään taloyhtiöllesi, yrityksellesi tai kiinteistöllesi mahdollista enää palkata perinteistä talonmiestä, niin vastaus on kyllä! Me Satakunnan piha- ja kiinteistöhuolto Oy:llä tarjoamme tutun talonmiehen palveluita pääasiassa Eurassa sekä lähikunnissa Kokemäellä, Harjavallassa, Lapissa sekä Säkylässä. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää talonmiehen palveluistamme!

Kesäiset talonmiehen työt, kuten nurmikon leikkuu

Kesäkaudella nurmikon kasvaessa vauhdilla, me huolehdimme siitä, että kiinteistösi nurmialueet pysyvät siisteinä ja hyvinvoivina. Teemme nurmikon leikkuuta ja muita perinteisiä pihatöitä aina ajallaan ja tarpeeksi tiheällä aikavälillä, jottei pihasi ehdi alkaa repsottaa tai villiintyä.

Meiltä hoituvat myös vaativammat piharakentamisen työt!

Talviset huoltotyöt piha-alueilla

Talvisin talonmiehemme huolehtii perinteisistä lumitöistä ja hiekoituksista, jotta pihalla olisi miellyttävää ja turvallista kulkea. Ensilumen tai -pakkasyön tultua kiinteistön talonmies on valmiina auraamassa tai hiekoittamassa, jotta kiinteistön asukkaiden ei tarvitse liukastella tai kulkea hangessa.

Yleiset kodin huoltopalvelut

Talonmieheltämme sujuvat myös kaikki kodin yleiset huoltopalvelut aina lampunvaihdosta ulko-ovien tiivistykseen ja erilaisiin asennustöihin. Talonmiehemme auttaa myös viemärien tukosten ja esimerkiksi rikkinäisten parvekeovi- ja ikkunamekanismien kanssa.

Kysy lisää talonmiehen palveluista Euran seudulla

Haluatko tietää lisää talonmiehen palveluistamme? Ota yhteyttä ja kysy tarkempia tietoja tai kysy suoraan tarjous kohteellesi! Satakunnan piha- ja kiinteistöhuolto Oy palvelee pääosin Eurassa ja lähikunnissa, mutta tarvittaessa nimensä mukaisesti muuallakin Satakunnassa.

Kiinnostuitko?

Pyydä meiltä tarjous tarvitsemallesi palvelulle tai kysy lisätietoja täyttämällä oheinen lomakkeemme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse