Piharakentaminen suurempiinkin kohteisiin Eurassa ja muualla Satakunnassa

Satakunnan piha- ja kiinteistöhuolto Oy tarjoaa monipuoliset ja ammattimaiset piharakentamisen palvelut Eurassa, lähikunnissa ja muuallakin Satakunnassa. Saat meiltä niin säännölliset pihan kunnossapitopalvelut kuin yksittäiset piharakentamisen urakat. Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja, joilla teemme pihasi valmiiksi valaistusta ja viimeisiä istutuksia myöten. Palvelemme niin kotitalouksia, yrityksiä, julkista sektoria kuin taloyhtiöitä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu myös kiinteistönhuolto­palveluihimme!

Maisemarakentaminen ja kaivinkonetyöt

Jos näet piha-alueellasi tai tontillasi toistaiseksi ainoastaan mahdollisuuksia, eikä niinkään valmista pihaa, meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut uuden kauniin pihan valmistumiseen. Jos tonttisi kaipaa perusteellisempaa muokkausta, teemme niin maisemarakentamista kuin kaivinkonetyöt. Samalla voimme kaivaa kiinteistösi salaojatkin kuntoon! Autamme heti suunnitteluvaiheessa ja toteutamme projektin kaikki vaiheet. Saat meiltä myös puiden kaadot!

Istutukset ja pihakivetykset

Kun pihan kaivuutyöt on saatu loppuun ja muoto kuntoon, on pihakivetysten ja istutusten aika. Teemme esimerkiksi pengerrykset, nurmikoiden istutukset, pihakivetykset laajallekin alueelle sekä puiden istutukset. Kuuntelemme tarkalla korvalla toiveitasi ja hankimme halutessasi materiaalit puolestasi. Viimeistelemme pihasi myös sopivalla pihavalaistuksella.

Terassin rakennus

Haaveiletko terassista talosi yhteyteen? Meiltä käy piharakentamisen töiden ohella myös terassin rakentaminen. Teemme kaikki tarvittavat pohja- ja maanmuokkaustyöt ennen rakennusvaihetta ja autamme tarvittaessa lupa-asioissa. Toteuta siis haaveesi ja tilaa meiltä terassin rakennus!

Olemme erikoistuneet myös esteettömyys­rakentamiseen

Kysy tarjous piharakentamisen palveluistamme Eurassa ja muualla Satakunnassa

Kun tarpeissasi on pienen tai suuremman mittaluokan piharakentaminen, ota meihin yhteyttä Satakunnan piha- ja kiinteistöhuolto Oy:llä! Palvelemme asiakkaitamme Eurasta käsin lähikunnissa ja koko Satakunnassa.

Kiinnostuitko?

Pyydä meiltä tarjous tarvitsemallesi palvelulle tai kysy lisätietoja täyttämällä oheinen lomakkeemme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse