Kiinteistöhuolto taloyhtiöille, yrityksille ja kiinteistöille Eurassa ja lähikunnissa

Kun haluat kiinteistöllesi, taloyhtiöllesi tai yrityksellesi laadukasta, nopeaa ja asiakaspalveluhenkistä kiinteistöhuoltoa, Satakunnan piha- ja kiinteistöhuolto Oy on oikea valinta kumppaniksi. Olemme ammattitaitoinen ja monipuolinen kiinteistöhuollon yritys Eurassa ja toimimme lisäksi lähikunnissa, kuten Kokemäellä, Harjavallassa, Lapissa sekä Säkylässä. Tarjoamme kaikki palvelut kiinteistön ylläpitoon sisällä ja ulkona, kaikkina vuodenaikoina.

Kysy tarjous kiinteistöhuollon palveluistamme!

Pidämme piha-alueet siisteinä ja kunnossa

Vahvaa osaamistamme on piha-alueiden kunnossapitotyöt ja muut ulkotyöt. Perus pihatöiden lisäksi saat meiltä myös vaativammat piharakentamisen palvelut. Leikkaamme nurmikot, puhdistamme pihat pudonneista lehdistä, pidämme huolta istutuksista ja huolehdimme piha-alueiden yleissiististä ilmeestä.

Lumen auraus ja muu talvikunnossapito

Talven tullen kaivamme auraus- ja hiekoituskalustomme esiin hyvissä ajoin, valmiina tulevaan lumipyryyn tai ensimmäisiin yöpakkasiin. Kiinteistöhuoltomme varmistaa, että hoitamamme piha-alueet ovat aina aurattuja ja hiekoitettuja, kun tarve niin vaatii. Lumen auraus käy kalustollamme käden käänteessä, ja teemme myös muuta tarvittavaa talvikunnossapitoa, kuten lumen pudotusta.

Pienet korjaustyöt sisällä ja ulkona

Kiinteistöhuoltomme palvelee myös kaikissa kodin ja kiinteistöjen pienissä korjaustöissä. Tiivistämme ulko-ovet ja ikkunat, vaihdamme lamppujen polttimot ja palovaroittimien patterit korkeassakin rappukäytävässä ja asennamme tarpeen tullen pesukoneet. Teemme myös kodin remonttitaitoa vaativat korjaustyöt.  

Kysy tarjous osaavalta kiinteistöhuollolta Eurassa

Kun haluat, että työt tulevat tehdyksi ammattitaidolla ja ripeästi kiinteistölläsi, kysy tarjous kiinteistöhuollon palveluista Satakunnan piha- ja kiinteistöhuolto Oy:ltä. Palvelemme sekä pieniä että suuria taloyhtiöitä, yrityksiä ja muita kiinteistöjä Eurassa ja lähikunnissa.

Kiinnostuitko?

Pyydä meiltä tarjous tarvitsemallesi palvelulle tai kysy lisätietoja täyttämällä oheinen lomakkeemme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse