Esteettömyys­rakentaminen asunnoissa ja yleisissä tiloissa Eurassa ja Satakunnassa

Jos asuntosi, taloyhtiösi tai yrityksesi tiloista on tarve tehdä esteettömät, meiltä Satakunnan piha- ja kiinteistöhuolto Oy:ltä saat siihen asiantuntevat palvelut. Esteettömyysrakentaminen tekee liikkumisesta helpompaa esimerkiksi pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuville. Ennen esteettömyysrakentamisen töiden aloitusta teemme esteettömyyskartoituksen, joka ohjaa tarvittavia muutostöitä. Toimimme Eurasta käsin koko Satakunnassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Esteettömyys­kartoitus paljastaa korjattavat kohdat

Teemme esteettömyyskartoituksia niin yksityisiin asuntoihin kuin taloyhtiöiden yleisiin tiloihin. Esteettömyyskartoituksen tavoite on tuoda esiin ja listata kaikki kodin paikat, joissa esteettömyys ei toteudu ja jotka vaativat muutostöitä esteettömän kulun mahdollistamiseksi.

Luiskat ja muut esteettömyys­rakentamisen työt

Jotta asunnossa sisällä pystyy kulkemaan esteettömästi, vaatii se kynnysten poistamista. Tilassa ei saa myöskään olla liian ahtaita kulkuväyliä tai nurkkauksia. Ulko-ovien edustat taas muuttuvat esteettömiksi, kun niihin asennetaan asianmukaiset luiskat.

Kysy esteettömyys­rakentamisen palveluistamme Eurassa ja muualla Satakunnassa

Jos asuntosi tai taloyhtiösi ei ole tiloiltaan esteetön, ota meihin yhteyttä Satakunnan piha- ja kiinteistöhuolto Oy:llä! Teemme esteettömyysrakentamista Eurassa, lähikunnissa sekä muualla Satakunnassa.

Kiinnostuitko?

Pyydä meiltä tarjous tarvitsemallesi palvelulle tai kysy lisätietoja täyttämällä oheinen lomakkeemme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse